Sivut

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Verhoasiaa

Sillä välin alakerrassa tapahtunutta... (Yläkerran vauvanhuone odottaa edelleen niiden listojen takaisinnaputtelua.) Verhoja! Vihdoinkin tällä rintamalla alkaa tapahtua pientä edistystä. Kahden viime päivän aikana on tapahtunut kaksi verhoaskelta. Yksi olkkariin, yksi ruokapöydän ylle. Kaivattua ilmettä ja piristystä!

Olkkarin korkeaan tilaan tuli keväisen vihreä ja kevyt verhoihastus. Suikale on 5,4 metriä pitkä! Sen ompeli minulle näppäräsorminen ompelijaserkkuni. (Kiitos!) Itse en omien arvioideni mukaan olisi selvinnyt noin monen metrin ompelusta, joten luovutin ompelumetrit suosiolla taitavampiin käsiin.

Sen sijaan kykenin itse ompelemaan raidallisen kapan ruokapöydän yläpuolelle. Olen ylpeä suorituksestani! Mun ompeluasteikolla ei sekään ollut ihan peruskauraa, koska ompelin verhoon vuoren. Näin siitä tuli ryhdikkäämpi ja kiva paksukainen.

Löysinpä tällaisen "ennen"-kuvan tietokoneelta. 

Ja tältä näytti tilanne tänään ihanassa ilta-auringossa.

Mulla on muuten meneillään kauhea raidanhimo-kausi. Himoitsen koko ajan raitoja ja varsinkin mustavalkoista. No black&white on kevään ykkösjuttuja, joten en ihmettele että kaikkea mustavalkoista jotenkin kummasti meillekin koko ajan eksyy. Mutta välillä tuntuu, että voisin syödä kaikki vastaan tulevat mustavalkoiset raidat! (Raskaushormoneja??)

9 kommenttia:

 1. Teillähän on siellä sisustussäpinää! :) Mielenkiintoista, mutta minun koneellani tuo keväisen vihreä verho on suunnilleen kullankeltainen. Hyvältä se silti näyttää!
  - äitiliini

  VastaaPoista
 2. No kyllä se itseasiassa näissä kuvissa onkin aika kullertava! Ilta-auringon valo teki siitä keltaisemman, oikeasti se on vähän vihreämpi. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Kuppilan kakkavaippamatematiikkaa 1+1=3 ?

  VastaaPoista
 4. Hienot verhot sekä pöydän luona että sohvan luona. Toivottvasti onnistun yhtä hyvin :-) t. Pipsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan varmasti onnistut, siitä ei ole epäilystä :)

   Poista
 5. Myös itse Herra Y on tyytyväinen verhoihin. Muutenkin on mukavaa kun on tuollainen vaimo, millä on silmää ja intoa sisustaa. Kunhan vaan rahat riittäis tähän kaikkeen :)

  T. Herra Y

  VastaaPoista
 6. herra Y = Herra Ylppö?=)
  Mustakin verhot näyttää keltaisilta - ja oikein hienoilta kummatkin! Pointsit kotiin ompelukoneen käytöstä Pirkkis!!
  -Hoo Äl-

  VastaaPoista