Sivut

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Tapettia, vihdoin!

Eilen illalla se tapahtui. Vauvanhuoneen tähtitapetti pääsi seinälle! Ei ole muuten helppoa tuo tapetointi, vaikka meillä olikin helppo tapetti, jossa kuvioitakaan ei tarvinnut kohdistaa kuin silmämääräisesti. Olin jossain vaiheessa valmis heittämään hanskat tiskiin ja kutsumaan ammattimiehen paikalle. Tapetti meni ruttuun ja ilmakuplat ilakoivat pitkin seinää. Liisteriä oli joka paikassa. Onneksi tuo Herra Y on sen verran tarmokas, ettei helpolla luovuta (minähän p####le tapetoin tän loppuun!). Ja aamuun mennessä ilmakuplatkin olivat jotenkin kadonneet. Mystistä, sanon minä.

Lopputulos on mun mielestä ihan tarpeeksi hyvä, ottaen huomioon, että tämä oli meille molemmille ensitapetointi.


Before.

Ai niin, tuo vanha sänkykin vaihtui uuteen. Vaikka tuo 50-luvulta peräisin oleva niin kaunis onkin, on se myös aika kiikkerä. Tilalle tulee valkoinen, jossa on säätövaraa n. 7-vuotiaaksi asti. Kätevää.

Valmistelua.

Pakki odottelee äksöniä.

Lisää valmistelua. Ja oikealla vilahtaa uusi sänky.

Hommissa!

Yli puolenvälin ollaan jo. Kiroilu ei silti vähene.

After.

After. Ready!! Tykkään!!!

Nyt mulla ei vielä ole kunnollista after-kuvaa, kun homma ja huone jäi eilen tähän vaiheeseen. Listat pitää vielä laittaa takaisin ja sänky asetella paikoilleen. En kuitenkaan malttanut olla laittamatta näitä kuvia tänne heti.

Otin muuten järkkärillä hienosti kuvat kaikista työvaiheista ja aikomukseni oli käyttää niitä. No ei mennyt ihan putkeen sekään ajatus. Ne kuvat on ilmeisesti liian suuria (eli mun pitää säätää ensi kerralla kameran pikseliasetus valmiiksi pienemmälle) ja joka kerta kun yritin ladata kuvaa tänne, heitti blogger mut kokonaan ulos. Blääh. En sitten ruvennut säätämään valmiita kuvia pienemmäksi vaan iPhonen kuvilla mennään. Hyviä kuvia saa silläkin, I think!

Seurakseen tämä mustavalkoinen tapetti saa sitten väriä verhoissa, matossa ja muissa jutuissa. Ne muut yksityiskohdat saavat olla vähän hempsukampia. Että ei meidän pojasta ihan heti kättelyssä olla tekemässä mitään heavy-rokkaria.


4 kommenttia:

 1. On muuten pähee tapetti!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tapetti , poitsun huonesta tulee yhtä hieno kuin kaikista muistakin teidän huoneista :-) t- Pipsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) :) Joo nyt vaan vielä armoton matto-verho-lamppu-ym-härpäkkeet-metsästys!

   Poista