Sivut

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Tohtoroitumista

Huh mikä viikonloppu! Niin ja nythän on vasta lauantai. Villa Kuppilan herrasväki on viettänyt tämän viikonlopun Suomen Turussa juhlien rakkaan ystävän tohtoroitumista. Ja koska tämä blogi kertoo Villa Kuppilan elämästä, raportoin väitösjuhlista Villa Kuppilan asukkaisiin suuresti vaikuttaneena tapahtumana. Oli se vaan niin hienoa ja kuinka hienoa on olla ystävästään niin ylpeä!!

Henkilöllisyyksiä en aio tässä paljastaa mutta sen sijaan fiilistelen juhlatunnelmia. Itse väitös oli vakuuttava esitys ja mielenkiintoinen kokemus seurata (vaikken voikaan väittää ymmärtäneeni ihan kaikkea mitä siellä puhuttiin...). Illan jatkot olivat upeassa vanhassa miljöössä, Manillassa. Mutta sitä ennen käytiin skåålaamassa tuoreelle tohtorille.

SKÅL !

Jatkojen ihanat tarjoilut. Nam!

Jälkkärit. TuplaNAM!Persoonallinen juhlatila.

Tanssilattia! Täyttyi myöhemmin ihmisistä, tämä kuva oli alkuillasta.

Paikalla oli myös todellinen big band.


Kerrassaan upeat juhlat, ei näitä kovin usein pääse kokemaan! (Kiitos Tohtorille!) Tämä pallovalaskin jaksoi jorata yhteen asti yöllä, sitten tuli raja vastaan ja tänään nukuttiin pitkään.

Kotimatkalla kävimme poimimassa kyytiin muutaman perintökalleuden. Muun muassa yksi vanha kaappi ja laatikollinen astioita (Herra Y:n suosikkeja, hehehee). Niistä raportoin pian!

Nyt köllimään. Hauskaa viikonlopun jatkoa!


2 kommenttia:

  1. oi mikä ihana päivitys! Musta tuntuu et vkl:n teemasana on ollut ihana. Mahtia oli saada teidät paikalle! Ja kiva nähdä jatkojen tarjoilut oikeessa asussaan, eivät tän päivän rääppiäisissä näyttäneet enää ihan samalta... Öitä ystävä! Toivoo Tohtori :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana on hyvä sana! Tästä lähtien sun nimimerkki ei voi olla mikään muu kuin TOHTORI! ;)

      Poista