Sivut

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Puutarhamessujen satoa

Eilen kävin siellä Puutarhamessuilla. Se oli kivaa! Myöskin hyvin jännittävää, ihan uusi maailma. Tarkastelin kaiken maailman juurakoita ja sipuleja, tietämättä yhtään miten niiden kanssa toimitaan. Kotiin tulin multaisten möykkyjen kanssa. Niistä pitäisi tulla valkoisia liljoja ja oransseja tulppaaneja. Niin ja ostin myös puun!!! Se oli paras löytö. Ensimmäinen oma puu ikinä. Se on koristeomenapuu.

Kaikki löydöt päätyvät meidän pienelle pihalle, kunhan maa sulaa.

Tässä yleistä kukkafiilistelyä messuilta. Näiden ihastelusta saa jotain ihmeellistä flowerpoweria. Ainakin minä.Tässä on mun puu!!

Kaikesta viherryksestä ja kukoistuksesta innostuneena vaihdoin sitten tänään mullat mun vanhaan rakkaaseen st. pauliaan. (Tämä toimenpide olisi pitänyt suorittaa jo muutama kevät sitten...) Vaikuttaa vahvasti siltä, että olen pikkuhiljaa viherpeukaloitumassa.

2 kommenttia:

 1. No nyt päästiin asiaan! Tääl on monta Mummulta perittyä kasvikirjaa, joten voin antaa monenlaisia (ja keskenään ristiriitaisia) ohjeita niin paljon että menet varmaan sekaisin... No, käytännön multapeukalona osaan sanoa muutaman asian, mitä ainakaan ei pidä tehdä, koska itse olen epäonnistunut. :)
  Mut missä sä tota puuta säilytät? Ei se varmaan tykkää olla sisällä, mut tuskin se vielä ulkonakaan viihtyy, kun on jo kukassa (eli ollut jossakin ansarissa tms.). Vaan kaipa sait hyvät ohjeet! Onnea pihapuuhiin!!
  - äitiliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näitä neuvoja tarvitsen koska lähden ihan nollasta :)

   Puuta käskettiin pitämään sisällä, kun se on ollut kasvihuoneessa. Ehdotin lasitettua terassia mut ne suositteli pitämään toistaiseksi sisällä!? Siinä se saa siis nököttää, kunnes jossain kohtaa siirrän sen terassille ja kesäkuussa pihalle. Tai sitten kun ei enää varmasti ole hallaa.

   Poista