Sivut

torstai 25. huhtikuuta 2013

Perintökalleudet

Alkuviikko menikin sitten pikkuisessa nuhassa. Makasin kurkku kipeänä, enkä oikein jaksanut tehdä mitään. Nukuin. Luin. Nukuin. Höperryin. Loppuviikkoa kohden toivuin ja sain onneksi lisää virtaa! Ompelin työhuoneeseen verhot ja järjestelin vähän sitäsuntätä. Tänään hain vauvalle vaunut ja kokosin ne. (Se EI ollut muuten mikään piece of cake, vähän jouduin kiristelemään hampaita. Herra Y saa asentaa pyörät. Joo, tuli aika osissa koko setti!)

Mutta palatakseni viimeksi mainitsemiini perintökalleuksiin. Niitä olen nyt kuvannut ja ajattelin esitellä kalleudet. Olen niistä aika innoissani.

Ensinnäkin tämä keltainen tarjotin. Love it! 
Myös ihan passelin kokoinen aamupalan sänkyyn tuomista varten. 
Ihan vaan Herra Y:tä helpottamaan.

Ehta pehtoorin pannu! Oh-hoh, on näköjään tässä kuvassa vielä pölyinen.

Sitten sarja kippoja ja kuppoja. Wanhaa Arabiaa ym.
Tähän mennessä olen esitellyt n. 1/8 Villa Kuppilaan viime viikonloppuna tuomistani perintökalleuksista. Kerrottakoon tässä vaiheessa, että ihan kaikki kipposet ja kupposet mahtuivat Kuppilan kaappeihin ongelmitta. (No stress, Herra Y!) Ja tilaakin jäi. Hmmm. Hyvä niin. Ei tämä tähän jää.

Kaikesta innostuneena tein sitten tänään olkkariin uuden asetelman. Olin tuolle kohdalle ajatellut jotain ihan muuta, mutta sen muun puutteessa vanha Husqvarna (taannoinen löytö roskalavalta, kuvitelkaa..) päätyi seinustalle. No, kyllähän se siihen sopii. Yllättäen (?!) alkaa mennä aika vintageksi tämä meidän sisustus, kun kantelen tänne näitä perintökalleuksia! Nyt viimeistään mun värisilmä vaatii tuon keinutuolin maalaamista jollain pirtsakalla värillä. Minttu, vihreä, turkoosi, keltainen? (Lasketun ajan lähestyessä kasaan itselleni näitä potentiaalisia projekteja. Katotaan vaan kuinka monta keinutuolia on maalattu ennen vaavelin tuloa...he he)


Loppuhuipennuksena tämä mieletön kaappi, joka niin ikään saapui meille viime viikonlopun kuormassa. Senkin olen yllättäen ajatellut maalata! Samaten olen suunnitellut maalaavani tuon oranssin seinän tuossa taustalla. Seinästä tulisikin oranssin sijaan mintunvihreä. Toisaalta nyt kun kaappi ilmestyi oranssin seinän eteen, seinä näyttääkin ehkä ihan kivalta. Ja ei se kaappikaan ehkä top 3 maalattavissa ole sittenkään. Keinutuoli menee edelle. Nooh, pian nämä mun vapaa-ajan ongelmat on ratkaistu, enkä ehdi pähkäillä väripaletteja 24/7....

Hups, kuvaaja on seissyt vinossa. Sorry!Tämä oranssi seinä ja kaappi edustavat meidän työhuonetta. Paljon muuta ei siellä sitten vielä olekaan. Paitsi kohta ne verhot, jotka just ompelin. Ne kuvataan vasta sitten valmiina paikallaan.

Summa summarum, ihanat kicksit voi saada kippolaisista ja kuppolaisista. Niin ja vanhoista huonekaluista. Ja väreistä. Värikästä viikonloppua!9 kommenttia:

 1. Viäläks klaffi narisee (tai pikemminki parkuu) vai oleks jo keksinyt siihen sopivaa voitelua? :) Onpa noista vanhoista tavaroista tullukki aarteita, ku ne on siirtyneet uuteen kotiin!
  - äitiliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No narisee! Ja parkuu! Mut ei sekään nyt ole ongelmalistalla suurimpana, joten saa narista rauhassa toistaiseksi :)

   Sun ompelukone narisi muuten myös aika pahasti. Öljysin sen, ei narise enää. :)

   Poista
  2. Voi kiitos! Sitä se on kaivannukki! :)
   - liini

   Poista
 2. Ihan hauskoja juttuja :-) . Mietin vaan, että toivottavasti tuo ompelukone oli alhaall :-) . Oikein mukavaa viikonloppua ja hauskaa vappua.
  Terveisin Pipsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se oli alhaalla, ei hätää ;) En ryhdy urotekoihin täällä yksinäni! Kivaa viikonloppua sinnekin ja hauskaa vappua!

   Poista
 3. Rocking Chair is not a destination. It's a way of sitting.

  VastaaPoista
 4. Tossa ekassa kuvassa on tollanen pieni peltirasia jossa on jonkin sortin riistaeläimen kuva. Mitä sielä on säilytetty alunperin? Peurapastilleja? Vai kenties ketteryyskarkkeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että venäläistä teetä! Kaikki tekstit purkin kyljessä on venäjäksi, joten tämä on vain villi veikkaus sen perusteella, minkä näköisiä purunjäämiä purkin pohjalta löytyy...

   Poista