Sivut

tiistai 19. marraskuuta 2013

Pikkujoulujuhlintaa

Villa Kuppilassa on aloitettu joulutouhotus toden teolla. Rouva on viritellyt jouluvaloja sinne sun tänne. Oli jo aikakin, sanon minä. Jouluvalot tuovat piristystä tähän harmaaseen ankeuteen. Viikonloppuna Havumäen herrasväki saapui seuraksemme juhlimaan pikkujouluja ja meillä oli niin mukavaa! (kiiiiitos!!) Kävimme pikkuherrasväen iloksi Sealifessa, sitten vegebrunssilla Sandrossa (aivan mielettömän hyvää, suosittelen!) ja jatkoimme hyvin syömistä kotona Kuppilassa tapaksilla.

Note to self: Jälkiruoaksi yritin tehdä crema catalanaa ohjeella, jonka löysin täältä. Cremat eivät kuitenkaan ottaneet hyytyäkseen, vaikka kuinka pitkään pidin uunissa. Fiaskosta selvittiin seuraavana päivänä, kun jäähtynyt kermaliemi pyörähtikin jäätelökoneella jäätelöksi! Näppärä vinkki, jos hyydytys epäonnistuu.
Eikä pikkujouluja ilman tonttuja. Nämä pikkutontut pitivät huolen siitä, ettei kenelläkään ollut hetkeäkään tylsää.

Pikkujoulukausi on näin ollen korkattu.
TIP TAP!


8 kommenttia:

 1. Tipe tipe... :) On täälläkin ihan pikkuisen valmisteltu: parvekkeella on ollu valot viime sunnuntaista saakka, valaistu lasikello loistaa ikkunassa, amaryllis kukkii (höh, sen piti kukkia istutuksesta noin 2 kk päästä mut siihen ei menny ku vähän toista kuukautta) ja kukkivat kaktukset nostettu parvekkeelta sisään. Tonttuja ei oo viel näkyny.
  - mummuliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne tontut kurkkii, vaikkei niitä näkyisikään ;)

   Poista
 2. Kyllä Villa Kuppilassa tiedetään miten vieraat pidetään tyytyväisinä...;D Mieli ja maha kiittää!! Musta-kostaja + muu perhe odottaa jo seuraavaa vierailua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäämme odottamaan Mustan Kostajan & co paluuta!! :D

   Poista
 3. Myös kuppilan isäntä kiittää pikkujouluista!!!!! Oli hyvää ruokaa ja seuraa :)

  T. Kuppilan isäntä

  VastaaPoista
 4. Kyllä vaikuttaakin mukavalta viikonlopulta, mutta siellä missä on Mirkka, Mika ja Aku niin ei menoa eikä meininkiä puutu sekä ruokahetket ovat aina yhtä juhlaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän sama se on kyllä myös teillä päin ;)

   Poista