Sivut

torstai 28. marraskuuta 2013

Kangasarkistot

Jokaisella tosinaisella (tai ainakin kangaskaupan työntekijällä) on kaapissaan ehtymätön kangasvarasto. Niin minullakin. Tänään muistin pitkästä aikaa tutkia tuota varastoa ja kappas! Nyt on kuulkaa inspiraatio huipussaan! Löysin helmiä.

Tuon ison kangaspalan ostin joskus pöytäliinaksi, mutta en ole sitä siihen tarkoitukseen vielä ehtinyt käyttää. Hyvä niin, sillä siitä tulee täydelliset verhot Pikkuherra Y:n huoneeseen! Isompaan ikkunaan pitkä verho ja pienempään kappa. Ylijäävästä palasta saan vielä tyynynpäällisen. Lisäksi löysin kaksi pienempää palaa, joista voin myös askarrella koristetyynyjä. (My Favorites!)

Aurinko paistaa ja olen ihan tohkeissani. Pienen särön tähän inspiraatiohuumaan tekee se, että en omista ompelukonetta. Kone täytyy hakea lainaan anoppilasta (anoppini voit jo henkisesti valmistautua jos luet tätä). Toteutuspuoli saattaa siis jälleen olla pitkällisen prosessin takana. Mutta kangasinspiraatiosta on hyvä lähteä.

Mitä mieltä olette, eikö ollutkin aika hyvät löydöt?


9 kommenttia:

 1. Hyvä tietää, et anopin kone on vuorossa. :) Se taitaa olla paremmas kunnos ku mun kone. Jään odottamaan melenkiinnolla valmiita verhoja!
  Onks sänky ja kehto vaihtanu paikkaa, vai mis peti on piilossa? Piilokuva, etsi peti.
  - mummuliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sänky & kehto vaihtaneet paikkaa eli huonetta. Tästä kuvasta ei siis voi löytää sänkyä!

   Poista
  2. A-haa! :D
   - mu...

   Poista
 2. Täydellinen löytö :-) , olet kyllä sellainen puuha nainen, että kannattaisikohan ihan sijoittaa singeriin, ihan sellaiseen tavalliseen , jolla voi ommella suoria ja siksakata , niitä saa Prismasta noin satasella. Älä vaivaudu tähän kysymykseen vastaamaan, sillä tiedän vastauksesi :-D :-D . Tuo verhokangas on kyllä hauska ja ihailen Sinun hyvää silmääsi ja taitoasi asettaa erilaisia värejä yhteen. Olet puuhakkuuden lisäksi taitava .

  VastaaPoista
 3. Vitsit, näin jossaan juorulehdessä (hm, tais olla vanha Seura) naisihmisen joka oli joihinki kissanristiäisiin pukeutunu sun tuleviin verhoihin! Jokseenki sama kangas. :)
  - mummuliini

  VastaaPoista
 4. Mielestäni järkevintä olisi ostaa kankaita yms aina silloin kun niitä oikeasti tarvitaan. Eli ei varastoitaisi näitä jo valmiiksi täysiin kaappeihin!
  T. Kuppilan isäntä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ei, sä et nyt ymmärrä yhtään tätä logiikkaa. Sillon ku inspis iskee, täytyy varastossa olla valmiiks jotakin. Jos lähtee ostoksille sillon, ku kangasta (tms) välttämättä tarvii, just sopivaa ei millään löydy mistään (usko tai älä!) ja jos löytyykin, siitä saa maksaa ittensä kipeeks. Kangasvarasto tarvii olla! Ehdottomasti! :D Ja siks toiseks (vai monesko tää jo on) ei kauppaan pääse juur koskaan ihan sillon ku sitä kangasta tarvitsee...
   - mummunoppiliini

   Poista
  2. Kyllä nyt on mummu niin oikeessa! Isoherra Y on täysin hakoteillä. Ihan muutaman asian mainitakseni....

   A) Kaapit ovat varastointia varten.
   B) Meidän kaapit eivät ole mitenkään täynnä.
   C) Pöytäliina on tuikitärkeä käyttöesine, jota saattaa tarvita koska tahansa. Ihan tarpeeseen olen siis ostanut.

   Ja anoppi-mummu tossa jo listasi kangasvaraston edut. Nyt varovasti siellä niiden kommenttien kanssa.

   ;);)

   Poista