Sivut

perjantai 8. marraskuuta 2013

Oi marraskuu

Tunnelmia Villa Kuppilasta tänä marraskuisena perjantai-iltana. Kynttilöitä. Takkatulta. Glögiä ja pipareita. Karvaisia varpaita sopimattomissa paikoissa. (Varpaita lukuun ottamatta varsin miellyttävää.)Nyt ulkona sataa vettä. Ihana istua sisällä lämpimässä ja kuunnella sateen ropinaa. Pikkuherra & Isoherra vetelevät molemmat jo sikeitä, Kuppilan rouva täällä yksin kukkuu ja viettää omaa aikaa. Joskus tällaisina iltoina ei malta mennä nukkumaan, tekee vaan mieli nauttia tunnelmasta ja fiilistellä. (Ja kun herrat nukkuvat, kukaan ei vaadi multa mitään. Virnistys.)


4 kommenttia:

 1. Niinhän se on. Se on sitä rauhoittumisen aikaa. Muistan tyttöjen ollessa pieniä, niin sanoin usein, että nyt nukkumaan, että äiti pääsee rauhoittumaan. Saan kuulla siitä vieläkin :-) . Mekin polttelemme paljon kynttilöitä näin pimeään aikaan. Akikin totesi eilen, että tulee ihan jouluinen olo. Kivat kuvat olet ottanut, niistä oikein aistii hyvän tunnelman. Herran Y:n varpaat ovat ihan kivat eivätkä haittaa piparia ollenkaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhoittumista hyvinkin, ja totaalirauhoittuminen ei yleensä onnistu ennen kuin myös Isoherra on mennyt nukkumaan...Minulla on kaksi hyvin vaativaa miestä ;)

   Kerron varpaille terveisiä.

   Poista
 2. Ei näy karvoja, vaan pitkät ja hoikat varpaat! :)
  Mistä tulee vaaleanpunainen rantu siniseen kulhoon? Onks siinä jokin toinen astia sisällä?
  - mummuliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvoja kyllä on vaikkei niitä näy:) Se rantu on kynttilän valosta heijastus, näyttää kuvassa vaaleanpunaiselta!

   Poista