Sivut

tiistai 26. marraskuuta 2013

Pihalla

Marraskuussa on satanut vettä lähes joka päivä. Onneksi joukossa on ollut muutama poikkeushetki, jolloin tuo kirkas valopallo taivaalla on näyttäytynyt. 

Marraskuussa on myös ollut ajankohtaan nähden aika lämmin. Eilen oli kuitenkin ensimmäinen pikkupakkanen ja Kuppilan frouva lähti ulos pihalle nauttimaan kirpakkaasta ilmasta ja auringonpaisteesta. Isännän reinoissa laahustin (omat pysyy ihan liian hyvin jalassa) ja katselin kameran linssin läpi, miltä meidän piha näyttää marraskuisessa päivänvalossa. Kuvausassistentti veteli tällä kertaa sikeitä vaunuissa. 


Yksi äitiysloman parhaita puolia on se, että näistä harvoista aurinkoisista päivistä saa nauttia menemällä ulos ja imemällä itseensä kaukaisia auringonsäteitä. Aaaaah!

Aurinkoista loppuviikkoa!


4 kommenttia:

 1. Jospa syksy oliski vallan tämmöstä... :) Noo, ehkä siihen tarvitaan kontrastiks kuitenki ne synkät, märät, pimeät ja lyhyet päivät. Eihän auringonpaiste muuten tuntuis miltään! Vai kui?
  - mummuliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en allekirjoita. Kyllä aurinko voisi paistaa ja sininen taivas näkyä enemmän, eikä minkäänlaista inflaatiota tapahtuisi!!! :)

   Poista
 2. näitä kuvia katsoessa tekisi itsekin mieli lähteä räpsimään! kivan raikkaita.

  VastaaPoista