Sivut

maanantai 24. helmikuuta 2014

Tonnikalasalaatti

Meillä tehdään aika paljon salaatteja. Tonnikala ei ole ollut kuvioissa pitkään aikaan, unohdan sen olemassaolon aina välillä. Mutta viime viikolla tein tonnikalasalaatin. Hyvää!


Villa Kuppilan tunasallaadi

salaattia
1/3 hunajameloni
1/2 fetaköntsä
1 iso tomaatti (hollantilainen terttutomaatti maistui tomaatilta tähän vuodenaikaan)
2 keitettyä kananmunaa (8 min.)
1 prk tonnikalaa (oliiviöljyssä)
suolaa & pippuria
oliiviöljyä

Revi salaatti kulhoon, lorauta mukaan oliiviöljyä ja pyörittele. Levitä öljytty salaatti suurelle tarjoilulautaselle. Kokoa päälle pilkotut aineet haluamassasi järjestyksessä. Ripottele päälle suolaa & pippuria myllystä ja ehkä öljyäkin voi vielä maun mukaan ripsottaa.

Tästä annoksesta söi kaksi aika nälkäistä aikuista.

Mumskis.


2 kommenttia:

  1. Kyllä oli hyvää :) Kiitos!
    T. Kuppilan isäntä

    VastaaPoista