Sivut

lauantai 1. helmikuuta 2014

Fuku sushi

Nyt tulee sushiylistys ja ravintolasuositus! Nimittäin Fuku sushi Fredrikinkadulla Helsingissä. Ystäväni T vinkkasi tästä ravintolasta taannoin. Tänään Kuppilan herrasväki puski itsensä kyseiseen ravintolaan vaunuilla läpi hangen. It was worth it.

Ensinnäkin ravintolan henkilökunta oli ihanan ystävällistä ja piti meistä koko ajan hyvää huolta. Pikkuherra Y flirttaili tarjoilijoille ja sai haluamaansa huomiota. Fiilis oli kotoisa ja rento. 

Ja sitten se ruoka. Sushibuffetista löytyi vaikka mitä, kaikki oli tuoretta ja ihanaa, uusia makuja, ihania yhdistelmiä... Meni kyllä tämän rouvan sushikokemusten kärkeen! Ähkythän siinä tuli syötyä kun kaikkea piti maistaa ja parhaimpia paloja oli pakko ottaa lisää.

Myös hinta (viikonloppuisin lounasaikaan 17,50€) oli todella kohtuullinen. Laittakaa muistiin! Kannattaa mennä tänne syömään kun seuraavan kerran tekee mieli sushia Helsingissä.

PS. Toimi myös Pikku Y:n kanssa. Vaunut eivät mahtuneet sisään koska ravintola on aika pieni, mutta se ei haitannut. Ne odottivat kadulla ikkunan takana. Syöttötuoli löytyi ja pikkuasiakkaaseen suhtauduttiin iloisesti.


1 kommentti:

  1. Suorastaan syötävän nättejä!
    - mummuliini (joka ei ole vielä koskaan maistanu sushia)

    VastaaPoista