Sivut

torstai 13. helmikuuta 2014

Master bedroom - meidän makkari

Tästä alkaa Villa Kuppilan uusi blogisarja. Ajattelin tässä pitkin kevättä kuvata meidän talon huone kerrallaan. Aika paljon täällä blogissa on jo näkynyt, mutta nyt tehdään kaiken kattava katsastelukierros. Tervetuloa mukaan!

OSA 1: Makuuhuone
Heti täytyy mainostaa, että sängynpääty on itsensä Herra Y:n tekemä. Aika taidonnäyte!

Nurkassa on vanha nojatuoli, joka odottaa sitä päivää, jolloin tiedän minkä värikseksi haluan hänet uudelleenpäällystää. Nojatuoli saattaa jäädä makuuhuoneeseen pysyvästikin, tuohon Pikkuherra Y:n sängyn paikalle. (Sitten kun se sänky joskus lähtee omaan huoneeseensa...)

Nurkkaan, jossa nojatuoli nököttää nyt, haluasin pienen sivu/yöpöydän. (Esimerkiksi Hayn DLM:n, kurkkaa tästä!)

Päätyseinälle (se seinä jossa on ranskisparveke) on joskus tulossa verhot. Joskus... Visioni on peittää koko seinä verhoilla, vähän hotellityyliin. Projektin etenemistä ei edistä se, että verhojenkaan väritystä en ole vielä päättänyt. Jotain yksiväristä kuitenkin olen ajatellut, kun huoneessa tapahtuu paljon kaikenlaista muuta.

Päiväpeittoa ei ole, eikä toistaiseksi tule. Viihdymme ihan hyvin näinkin. Ehkä sitten joskus, kun muut elementit alkavat asettua.

Kattolamppukin on väliaikaisuus, mutta siitä tykkään. Sekin saa siis toistaiseksi olla.

Makkariin meillä on pariovet. Love them! Niin ja sängyn päädyn oikealla puolella vilahtava ovi johtaa vaatehuoneeseen. Ehkä kurkkaamme sinne ensi kerralla.

Pakko vielä hehkuttaa, että kokolattiamatto on jalkojen alla aivan mielettömän ihana! Siinä on lämmin ja pehmeä paljain jaloin tepsutella. Eikä kopise.

Kuten voimme huomata, tästä sarjasta on tulossa talokierroksen lisäksi visiokierros. Ja "Things that I want"-lista vaan kasvaa.... (terkkuja vaan isännälle, he he)

Ensi kertaan, se on moro!


1 kommentti:

  1. Mitäs siinä mitään päiväpeittoo tarvitaan, ku on toinen toistaan tyylikkäämpiä pussilakanoita! Ja kokolattiamatosta (Villa Kuppilassa) olen ihan samaa mieltä! :)
    - mummuliini

    VastaaPoista