Sivut

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Villa Kuppilan vuosi 2013

Olen jo vähän myöhässä tämän päivityksen kanssa, mutta haluan silti tehdä tämän. Monissa blogeissa on muisteltu mennyttä vuotta ja minusta on ollut hauska lukea muisteloita. Niinpä ryhdyin itsekin katselemaan kuvia ja miettimään, mitä kaikkea vuonna 2013 tapahtui. Vuoden vaihtuminen tuo jotenkin sellaisen fiiliksen, että tekee mieli pysähtyä ja miettiä mitä vuoteen on mahtunut. Ja mitäköhän uusi vuosi tuo tullessaan. Uuden alku.

TAMMIKUU

Aloitin tämän blogin. Villa Kuppila oli juuri valmistunut ja olimme juuri muuttaneet. Olin täynnä intoa ja halusin jakaa meidän kodin tunnelmia ja intoilua blogin välityksellä. (Intoilu jatkuu edelleen...)

Muuttokuvat ovat kyllä joulukuulta, mutta sopivat hyvin tammikuun fiiliksiin. I love moving. NOT!


Oijoijoi...

Vetimiä vaille valmis.


HELMIKUU

Täytin 30 vuotta. Matkustimme Herra Y:n kanssa Kap Verdelle. Raskausmaha oli jo niin iso, ettei mitään jäänyt arvailujen varaan.MAALISKUU

Maaliskuussa oli lunta ja pääsiäinen. Villa Kuppilassa pestiin ikkunoita (hullu projekti) ja tehtiin itse makkaraa.
HUHTIKUU

Hyvä ystäväni T väitteli itsensä tohtoriksi ja osallistuin ensimmäistä kertaa väitöstilaisuuteen ja tohtorinjuhliin. Hienoa!

Kevään kynnyksellä suunittelin Villa Kuppilan pihaa ja kävimme puutarhamessuilla, josta ostin elämäni ensimmäisen puun. Huhtikuussa Kuppilaan saatiin myös ensimmäiset verhot ja Pikkuherra Y:n huoneeseen tähtitapetti.

TOUKOKUU

Olin todella raskaana! Maha oli iso, mutta pystyin silti touhuilemaan kaikenlaista. Pyöräilin paljon. Käppäilin kaupungilla. Ilma oli lämmin. Järjestin babyshowerit, jotka olivat ikimuistoiset. Maalasin tuolia... (%&##!") Touhukas kuukausi.


KESÄKUU

Pikkuherra Y syntyi!!!!
(Note to self: synnyttäminen on kamalaa. Onneksi lopputulos on noin ihana.)

HEINÄKUU

Heinäkuu meni totutellessa muuttuneeseen elämään. Teimme mukavia pieniä kesäretkiä mm. Högsåraan, josta löytyy Farmors Café (ehkä maailman ihanin kahvila).

ELOKUU

Juhlimme Pikkuherran ristiäisiä kotona Villa Kuppilassa. Huonekalut vaihtoivat paikkaa.

SYYSKUU

Syksy oli Suomessa lämmin, mutta niin se oli Espanjassakin. Kuppilan herrasväki seurueineen matkusti viikoksi aurinkoon Costa del Soliin. Se oli Pikkuherra Y:n ensimmäinen ulkomaanmatka 3 kk:n iässä.
LOKAKUU

Olimme paljon kotona. Huonekalut vaihtoivat väriä. Näimme sukulaisia ja söimme hyvin. (Muistelen lämmöllä Italia-teemaista serkkubrunssia.) Pikkuherra Y pääsi ensimmäistä kertaa leffaan vauvakinoon, mummu oli mukana.


MARRASKUU

Marraskuussa oli Herra Y:n ensimmäinen isänpäivä. Vietimme sitä kolmistaan kotona.

Sitten pikkujoulukausi saapui Villa Kuppilaan. Havumäen herrasväki oli seuranamme juhlimassa pikkujouluja yhden kokonaisen viikonlopun. Myöhemmin pääsin juhlistamaan pikkujouluja myös naisporukalla. Yhtä juhlaa.
JOULUKUU

Pikkuherra Y:n ensimmäinen joulu. Vaikka lunta ei ollut tippaakaan, olin jouluhuumassa koko kuukauden. Oli mukava valmistella ja fiilistellä joulua, kun on oma koti ja oma ihana pieni tonttupoika.


Vuosi päättyi Villa Kuppilan uuden vuoden vastaanottoon. Juhlinnan päätteeksi istuimme Pikkuherra Y:n kanssa katsomassa raketteja makuuhuoneen ikkunasta klo 23:30. Sitten Pikkuherra nukahti ja nukkui autuaan onnellisena vuodenvaihteen yli, vaikka ulkona räiskyi.

Vuosi 2013 jää mieleen


4 kommenttia:

 1. Siinäpä on tapahtumia yhdelle vuodelle! Hengästyttävää. Ehdottomasti hauskimpia otoksia olivat "oijoijoi" ja Hups Keikkaa, joka oli hupsistakeikannut. Ettei elämä ole yhtä kiiltokuvaa ja mallikappaletta, vaan koostuu pienistä (hm, ja isommistakin) arkisista asioista. Että näet ne kamerankin läpi! Ja varsinkin kun jaat ne meille. :)
  - mummuliini

  VastaaPoista
 2. Hauskaa, että teit tän koosteen! Jostain oot kuviakin joka kuukausi ottanu! Ehkä sulle vaan sitten tapahtuu niin paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuottanut ongelmaa materiaalin löytäminen tällä kuvaajalla ;) Mutta kyllähän vuoteen ehtii mahtuakin!

   Poista