Sivut

tiistai 14. tammikuuta 2014

Purnukoiden tarina

Mulla on monta blogipäivitystä työn alla ja aiheita pää täynnä. On vaan yksi pieni mies, joka jotenkin sotkee mun suunnitelmat koko ajan. (Tai laittaa ne uuteen järjestykseen, ja siinä järjestyksessä bloggaus jää välillä häntäpäähän...)

Viime viikko vierähti pappalassa, kun Herra Y oli reissussa. Mun ja Pikkuherran kotimatka olikin sitten mielenkiintoinen kokemus. Pikkuherra ei oikein viihdy autossa, ainakaan, jos joutuu olemaan yksin takapenkillä. Yritämme aina muutenkin ajoittaa ajomatkat niin, että pikkumies nukkuu. No, nyt olin yksin, eikä nukkunut. Käytimme 1,5 tunnin kotimatkaan noin 4 tuntia. Jos ei viihdytä autossa, pitää poistua autosta ja odottaa, että väsy tulee. Vietimme aikaa mm. Lohjan ABC:lla. Mutta ei hätää! Siellähän voi shoppailla. Testattu on.

Löysin tällaiset purnukat, jotka nyt edustavat meidän vierashuoneessa.


Ulkona on muuten -16 astetta pakkasta. Tulihan se talvikin sieltä! Ikkunoissa on kukkasia.
Aurinkoista pakkaspäivää toivottaa Kuppilan rouva!
(Ja aikoo nyt keskittyä kiireettömään kahvinjuontiin. Kyllä ne projektit odottaa.)


6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat pakkaskukkasista ja kyllä nuo purnukatkin on ihanat. No pääasia , että matka taittui ja pääsitte turvallisesti ja onnellisesti kotiin. Ei voi kuin ihailla Sinun kärsivällisyyttäsi. Minä olisin varmaan vaan sitkeesti ajanut ja pikku herra olisi yhtä sitkeesti huutanut ja perillä olisin varmaan ajatellut, että olisi tuon voinut tehdä toisinkin eli sinun tavallasi, joka on paras tapa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun kärsivällisyys ei olisi kestänyt sitä huutoa ;) mutta ei kyllä sydänkään. Ja hyvin se aika kului Lohjalla ;)

   Poista
 2. Tunnen tyypin... ellei oo uniaika, niin silloin ei nukuta, ei. Se ei kylläkään ollut My. :))
  Mut onpa teillä hienoja jääkukkia! Täällä niitä harvemmin näkee.
  - mummuliini

  VastaaPoista
 3. Siis mua kiinnostaa suunnattomasti mitä ne purnukat sitten sisältää vai sisältääkö? Tiedostan kyllä että täysin epäasia kysymys, mutta silti...mielenkiintoni heräsi! :D vai tuliko niistä vai koristeet joihin ei laiteta mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tyhjää täynnä...ainakin toistaiseksi :)

   Poista