Sivut

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Saako enää puhua joululahjoista?

Tammikuu lähentelee loppuaan mutta mitä tekee Kuppilan rouva. No fiilistelee vielä joululahjoja! Ajatus kulkee niin paljon nopeampaa kuin itse teot, joten palaan näihin aiemmin hehkuttamiini joululahjoihin vasta nyt.

Pikku Y sai tosi kivoja joululahjoja. Nämä hauskuudet jäivät puuttumaan Kuppilan joulukoosteesta. Poliisiauto ja Marimekon Raitti-palikat.Auto saa vielä odottaa, että opitaan istumaan ja että jalat ylttävät maahan. Sillä välin se on loistava sisustuselementti, rouva tykkää. (Kummitäti H olit niin oikeassa!

Mutta Raitti-palikat olivat tämän joulun hitti. Niillä on leikitty ja kolisteltu, rakennettu (ja kaadettu) torneja, niitä on imeskelty, pureskeltu ja niitä on heitelty. Kuvauksia varten sain kiertää koko talon ja kerätä palikat erinäisistä paikoista (ehkä siksi tämä päivitys on saanut odottaa...) Kuvaushetkellä vain yksi palikka puuttuu.6 kommenttia:

 1. Eihän ne jouluLAHJAT menetä merkitystään vaik joulu onkin ohi. :)
  Noi palikat on kyllä tosi hyviä! Ne innosti vanhankin viel rakentamaan torneja. Tai ehkä innostaja oli kuitenki joku muu... kuten pikkuherra Y!
  - mummuliini

  VastaaPoista
 2. Miksen mä saanu tommosta autoo kummä olin pieni?! mä oon kade akulle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä siksi että sait paljon kaikkea muuta kivaa, hemmoteltu kuopus ;) ;) No ei, kannattaahan tuosta autosta ollakin vähän kade!!

   Poista
 3. Hei! Mistä tuo matto on? Ihanat kuosit ja näyttää helppolta imuroida...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Se on tilattu Ellokselta. Puuvillaa, ja on helppo :)

   Poista