Sivut

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Kuvia vuoden takaa

Villa Kuppilan Elämää täyttää tänään vuoden! Tasan vuosi sitten aloitin bloggaamisen. Tämä on ollut kivaa. Kiitos teille kaikille, jotka käytte lukemassa mun juttuja! Pidätte inspiraatiota yllä. Kiitos myös kaikista kommenteista, ne ilahduttavat aina mieltä. Harmikseni olen kuullut, että kommentointi kännykällä takkuilee aika monella. No, tiedän teidän silti olevan siellä. Uuden vuoden kunniaksi haastan teidät kuitenkin kommentoimaan. Olisi kiva kuulla, keitä kaikkia siellä on? :)

Synttäreitä juhlistan parilla kännykkäotoksella vuoden takaa.
(Silloin oli lunta!!)
Happy Birthday!


10 kommenttia:

 1. Tämän kommentoijan kyllä tiedät muutenkin, mutta otan silti haasteen vastaan. :)
  Onpa talo muuttunut! Vaikka niinhän se muuttuu koko ajan; tulee uusia yksityiskohtia, vanhat vaihtavat väriä tai paikkaa... Emännällä riittää ideoita.
  Onnea vaan edelleenkin Villa Kuppilalle!
  - mummuliini

  VastaaPoista
 2. Hei, on pitänyt monesti kommentoida, mutta teen sen nyt kun sitä kysyit!
  Tämä on ihana blogi ja teillä on kaunis koti :) Ihastelen kovasti sisutustyyliäsi.

  Terveiset Pohjanmaalta!

  t. Riina ja Herra Y:n serkkupoika J + koirulit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hauskaa! Kiitos :) Kiva kun luet mun blogia! Ja jee, otit kommenttihaasteen vastaan! :))

   Terveisiä sinnekin!

   Poista
 3. Hyvin näyttää sisutusintoa riittävän edelleen ja tuo kuvissa näkyvä näkymä on uusiutunut monella tapaa. Taitava sisutaja olet sekä ihanan rohkea värien käyttäjä. Se voi käyttää värejä joka osaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intoa riittää, tai sitten tämä on hulluutta kun mikään tavara ei pysy paikallaan..... ;) No ehkä tämä tästä vielä asettuu joskus. Kiitos kehuista, taitoa on sinullakin! Siitä tuli mieleen, että me unohdettiin se valokuvausopastus :( Ensi kerralla sitten.

   Poista
 4. Kuppilan isäntä lukee tätä blogia aina silloin tällöin :) Aluksi ajattelin, että nämä blogit ovat turhanpäiväistä hömpötystä !!!! Mutta kyllä täällä mukava on aina välillä käydä katsomassa mitä emäntä kirjoittelee :) Pus pus <3

  VastaaPoista
 5. Hei, multa on jäänyt kertomatta että määkin oon täällä! kännykkäkommentointi ei ole toiminut pitkään aikaan, sen yhden kerran jälkeen......mutta nyt sain läppärin päälle!

  VastaaPoista