Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013

Villa Kuppilan Joulu


Jouluaatto pappalassa

Joulupäivä Villa Kuppilassa

Tämä päivitys on odottanut puolivalmiina luonnoksena jo monta päivää, mutta Kuppilan herrasväki on ollut joulutouhuissa ja blogi on saanut joululomailla. Aatto vietettiin Pikkuherra Y:n pappalassa, jossa tunnelma oli jälleen kerran ihana (kiitos!!!) Joulupäivä ja tapaninpäivä oltiin kotona Kuppilassa, sekin oli mukavaa. Oma joulu: ihanaa! Sitten joulun viettoa jatkettiin vielä mamman ja vaarin luona (kiitos sinnekin!). Ei laisinkaan hullumpaa jakaa joulu, lahjat ja (ylen)syöminen monelle päivälle.

Pikkuherra Y on nauttinut ensimmäisestä joulustaan. Koko ajan tapahtuu jotain jännää. Paperit rapisee, naamat ympärillä vaihtuu, uusia esineitä tuodaan nenän eteen liukuhihnalla.

Niistä puheen ollen tästä jouluraportista jää uupumaan muutama niin ihana lahja, että ne on vielä jossain vaiheessa pakko kuvata ja esitellä täällä.

Mutta sitä ennen Villa Kuppila valmistautuu uuden vuoden vastaanottoon!4 kommenttia:

 1. Ahhh noita Miilumetsän herkkuja... Nam! Ja näkyy sitä olleen Kuppilassakin.
  Vaan eipäs napero saanut kiinni korviksesta vaikka kovin mieli teki. :)
  Erinomaisen hyvää vuodenvaihdetta ja onnea vuodelle 2014!
  - mummuliini

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että joku on kuvannut näitä joulu kuvia ja myös Miilumetsästä :-D .Minäen vieläoikein osaa,mutta loppiasen jälkeisen viikon jälkeen kyllä osaan :-D . Hyvät kuvat sekä sieltä että täältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuvaaja ja assistentti saapuvat paikalle! :D

   Poista