Sivut

maanantai 9. joulukuuta 2013

Betonia ruukussa ja Nalle
Betonia on jo jonkin aikaa näkynyt vähän joka paikassa. Meidän talon rakennusvaiheessa minäkin himoitsin betonia monenlaisessa muodossa. Emme kuitenkaan päätyneet betoniratkaisuihin. Mutta nyt olen palkinnut itseni betonisella kukkaruukulla! Veronpalautukset kilahtivat tilille ja Kuppilan rouva osti kukkaruukun. Voihan se olla, että hankin jotain muutakin...

...kuten esimerkiksi nallekarhun sohvalle katselemaan. Siinä hän minua nyt tuijottaa kilteillä silmillään.
7 kommenttia:

 1. Nallekarhutyyny on oikein söpöisä! keksit kyllä oivia juttuja ja ideoita, mitä en ehkä kuitenkaan itse käyttäisi..betoni on mielestäni haastava sisustuselementiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minustakin Nalle on söpis! Betoni menee pieninä annoksina, liikaa en mäkään haluaisi. Mutta nyt olen hyvin viehättynyt tuohon ruukkuun!

   Poista
 2. Et sentään tehny betoniruukkua itse? Niitten tekoa hehkutettiin kovin Trädgårdsonsdag-ohjelmassa. :) Olen katellut kaihoten valkosia kaktuksia, mut mulla on niin paljon erilaisia punaisia, etten voi hankkia lisää. Toi on kyllä nätti!
  - mummuliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajansa kaikella ;)

   Miten tota kuuluisi hoitaa? Luulen, että se ei voi oikein hyvin. Kaksi kukkaa kukki, mutta kun annoin vähän vettä ne nuupahti heti. Nyt noi nuputkin näyttää vähän nuupahtaneilta. ???

   Poista
  2. Nupulliset kaktukset ovat haastavia. Kun ne tuo erilaisiin olosuhteisiin, ne helposti protestoivat pudottamalla nuppunsa. Mitä pitemmälle nuput ovat kehittyneet, sitä paremmin ne kestävät muutoksia. Kastelua ei tarvita paljon, mutta se ei saisi juurikaan muuttua entisestä. Ja mistäs sen tiedät! Jos ne tuo kylmästä lämpimään (kuten minä tein), silloin kastelua pitää tietysti lisätä. Toivotaan, että saat edes muutaman kukan auki, tsemppiä!
   - mummuliini

   Poista
 3. Taas on yksi tyynynpäällinen tullut lisää!!! Huomasin sen vasta täältä blogista, vaikka kuulemma olen ehtinyt jo torkkumaan se pään alla :) Olen huomannut, että jos ei ole mielessä mitään muuta ostettavaa, niin aina voi ostaa yhden tyynynpäällisen.
  T. Kuppilan isäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästikin Nalle on kotiutunut paremmin kuin hyvin ;) ...nyt on isäntä päässyt asian ytimeen!

   Poista