Sivut

lauantai 21. joulukuuta 2013

Oi kuusipuu, Oi jatkojohto!

Noniin ja nyt on kuvattu kuusi joka kulmasta. En edes tiennyt, että kuusen voi kuvata näin monesta vinkkelistä...mahdollista! Jatkojohto-ongelma on myös ratkennut. Ostin uuden. Hykertelen täällä tyytyväisyyttäni, sillä joitakin viikkoja sitten katselin eräässä kaupassa kaunista jatkojohtoa. En sitä silloin kuitenkaan ostanut, mutta mietityttämään jäi. NYT minulla oli mitä parhain syy ostaa tuo kaunokainen. (Rivien välistä tässä kohtaa voidaan lukea, että luovutin vanhan johdon etsinnässä aika nopeasti ja suuntasin kauppaan. Herra Y voi jättää lukematta rivien välit.)

Ja koska ne olivat alennuksessa, ostin toisenkin ihan varmuuden vuoksi. Ehkä vältyn ensi vuonna jatkojohdonmetsästykseltä!

Tässä kuitenkin alkuun kuusen kuusi kuvakulmaa. Tulee niitä johtokuviakin siellä lopussa.Siellä se kauniisti kiemurtaa, eikä yhtään haittaa, että on näkyvillä. Toinen johto on oranssi jos väristä ei saa selvää. (Nyt äkkiä keksimään lisää jatkojohdotettavia kohteita!)

Kuppilan kuusi on melko maltillisesti koristeltu, mikä johtuu enimmäkseen siitä, ettemme omista enempää kuusenkoristeita. Voisihan niitäkin haalia itselleen. Toisaalta kuusi itsessään on kaunis, joten en välttämättä edes kaipaa enempiä koristeita. Ainakaan tänä jouluna. Ehkä ensi jouluna...

PS. Tämä on muuten Villa Kuppilan toinen joulu. Viime vuonna tähän aikaan olimme juuri muuttaneet.2 kommenttia:

 1. Kaunis kuusenjalka! Mutta onko kuusenalusmatto sitä miltä näyttää? Onko se harkittu juttu?? Itse harkitsisin vielä toisen ja kolmannenkin kerran, mutta onneksi minun ei tarvitse harkita. :D
  Teillä on todella hyvä paikka kuuselle! Äläkä mieti kuusenkoristeiden vähyyttä, ne ovat yllättävästi lisääntyvä (luonnon)vara.
  Jatkojohto a näyttää hämmästyttävästi silitysraudan johdolta (en tarkoita etteikö se olisi kaunis!). Jatkojohto b on varsin viehättävän värinen. Värejä oli ilmeisesti muitakin? Eikä hinnaksi takuulla riittänyt 1,99 niinkuin omalle jatkojohdolleni... No, ei kerrota herra Y:lle.
  - mummuliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He he, on se harkittu juttu siinä mielessä, ettei meillä ole perinteistä kuusenalusmattoa. Enkä sellaista ihan perinteistä ole ainakaan vielä halunnut. Tolla mentiin viime joulukin ja hyvin toimii ja näyttää kivalta. Ei sitä mitenkään sen enempää tarvitse harkita! ;)

   Värejä oli monta muutakin. Vaihda ykkönen ysiksi niin olet lähempänä totuutta!

   Poista