Sivut

torstai 19. joulukuuta 2013

All you need is candles


Villa Kuppilassa ei tällä hetkellä tehdä oikein muuta kuin poltetaan kynttilöitä. (Ja kuvataan niitä. Samat vanhat kynttilänjalat kuin taannoisessa julkaisussa, paikka vaan vaihtuu.)

Tai no onhan tämä rouva pienen apurinsa kanssa leiponut saaristolaisleipää ja sämpylöitä, siivonnut ja käynyt jouluostoksilla. Saaristolaisleivän reseptin voin jossain välissä laittaa tännekin. Se leipä on niin hyvää!


Tänään Villa Kuppilaan tulee odotettu joulukuusitoimitus. Pikku Y:llä on niin kiva pappa, että kaataa meille kuusen, pakkaa sen kärryyn ja toimittaa suoraan meidän olohuoneeseen. En malta odottaa. Olo on lähes yhtä innostunut, kuin lapsena. Silloin meillä oli sellainen perinne, että kuusi tuotiin sisään ja koristeltiin vasta aattona tai aatonaattona. Villa Kuppilan joulukuusiperinteestä tulee erilainen, sillä aion koristella kuusen HETI kun se on saapunut Kuppilan maille.

Nyt jatkan touhuilua, Pikku Y nukkuu ja minulla on vielä hetki aikaa toteuttaa itseäni (=tyhjentää tiskikone).

Tip tap!


2 kommenttia:

 1. Haha, arkielämän todellisuus on iskenyt: itsensä toteuttaminen = tiskikoneen tyhjennys! Eipä sitä voi ihan tosissaan ottaa, koska tämä blogi kertoo vallan muuta. :)
  Hauskaa kuusenkoristelua! Mitähän apulainen mokomasta puusta meinaa?
  - mummuliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, pikkuherran ilmeitä odotan. Nyt kun päästään jo ryömimään kuusen luokse niin on varmaan aika jännää..... :)

   Poista