Sivut

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Glada Wappen!

Melkein voisi sanoa, että on jo myöhäistä laittaa vappupäivitys. Mutta täältä pesee wappufiilistelyä! Meidän vappu oli oikein kiva. Pääosassa oli syöminen, mmm. (Okei, joillakin ehkä myös juominen, mutta mä panostin vain ja ainoastaan syömiseen.) Vappuaattoa juhlistimme kaverin luona ja vapunpäivää vietettiin myös kyläillen, brunssilla. Ruoka tekee juhlan!

Vappuaaton pöydän antimet. Aamen.

Tein vappukakun. Niin, taas mä muuten leivoin! Kääk.
(Ok, tausta ei nyt ole visuaalisesti kaikkein paras, mutta keskittykää värikkäisiin karkkeihin.)

Väriterapiaa kakun muodossa.

Kakku on Hellapoliisin reseptillä tehty Daim-valkosuklaa-juustokakku. Vähän muuntelin ja suurentelin reseptiä, Daimia laitoin reilusti enemmän (mutta olisi siltikin saanut mun mielestä olla daimisempi). Ja tein rahkan sijaan tuorejuustoon. Kyllä siitä hyvä tuli, ei ehkä kaikkien aikojen paras kakku, mutta oikein hyvä vappukakku kuitenkin. Ja mun mielestä noi M&M'sit sopi tähän vappufiilikseen kuin punainen nenä pellen päähän!

Hauskaa vappua!!!


2 kommenttia:

  1. Kakkuu ja kaljaa sekasi.. YÖK! :D Mut on kyl muuten kaunista kalaa ja näppäriä nakkeja ja joustavaa juustoo ja riemukkait rypäleit ja kivoi keksei ja sielukast salaattii. Erikoismaininta pöydän päädyssä viihtyville leiville joista en vanhoilla silmilläni oikein saa selvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varsin aatelinen yhdesitelmä toi Karjala ja Kakku!

      Poista