Sivut

maanantai 6. toukokuuta 2013

Oh baby, mitkä showerit!

Viime lauantaina Villa Kuppilassa vietettiin babyshowereita. Oli aivan ihanat kutsut, kiitos kaikille osallistuneille! Tarjoiluihin ja järjestelyihin sain avustusta. (Koska jossain vaiheessa tajusin, että tulevan äidin ei ole tarkoitus näännyttää itseään keittiössä vaan nauttia kutsuista ja huomion keskipisteenä olemisesta...vuolas kiitos siis myös avustajajoukoille!)

Kippistimme mehuboolilla ja söimme herkkuja. Aurinko paistoi ja iloinen puheensorina täytti Kuppilan nurkat. Sain aivan ihania lahjoja. Ohjelmanumerona maistelin ja tunnistin erilaisia pilttejä. (Olin siinä mun mielestä aika hyvä, tunnistin ainakin yhden raaka-aineen per piltti!) Lisäksi jokainen vieras oli tuonut itsestään vauvavalokuvan, ja niin kaikki saivat arvuutella kuka kukin on. Se oli yllättävän vaikeaa. Mutta superhauska tehtävä!

Herkkupöytä oli katettu täytetyillä croissanteilla, kinkku- ja kalatäytteisillä hapankorppurullilla, coctailtikuilla (mansikka-rypäle-gouda ja paprika-kalkkuna-ananas), minimunakkailla, lohitäytteisillä ruissipseillä, kakkutikkareilla, porkkanakakulla, vaniljasuukoilla ja suklaakarkeilla. Nam nam!

Tervetuloa kutsuille!


Näistä kutsuista jäi ihanat muistot. Ja poika potkii mahassa tyytyväisenä.

 ♥ ♥ KIITOS  ♥ ♥


4 kommenttia:

 1. Ha ihmisistä on keskivartalokuvia. Päättömiä ovat kaikki. Sensuuri iski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuikka kuulkaas se on tarkoituksella! Tämä on anonyymiä toimintaa. :)

   Poista
 2. Väinämöinen on laulanu hapankorput suohon ja nostanu ne sieltä ylös, jolloin ne on voitu kosteina kieräyttää rullalle. Mutta mitä niissä on sisällä? Nälkää herättää myös tämä setti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suo, kuokka ja Jussi, näinhän se menee, Jaakko Kolmonen. Niissä oli joko kinkkua tai kalaa, kumpikin hyvää!

   Poista