Sivut

maanantai 27. toukokuuta 2013

Häät ja hääpäivä

Oh-hoh, olen mahani kanssa viipotellut siellä sun täällä ja laiminlyönyt bloggaamisen. Eilen sain kuitenkin ihanan muistutuksen siitä, että päivityksiäni on kaivattu! Olipas kivaa ja heti piti tulla tarinoimaan tänne pientä tilannekatsausta.

Eilen oli meidän 1-vuotis hääpäivä. Ja lauantaina olimme ihanissa häissä Jyväskylässä! (Kiitos komialle hääparille!!) Totesimme, että toukokuun viimeinen viikonloppu on erittäin hyvä viikonloppu järjestää häät. Viime vuonna meidän hääpäivä oli varmaan kesän kuumin päivä....ja tänäkin vuonna viikonloppu oli täynnä aurinkoa, onnea ja iloa!

Niin ja olen täällä edelleen kasassa mahani kanssa. Laskettuun aikaan on nyt 10 päivää. Silti jaksoin häähuminat ihan kiitettävästi ja pojalla oli omat bileet mahassa (kylkiluut ja rakko koetuksella). Oli tosi kiva päästä häihin, vaikka vähän jänskätti lähteä 300 km päähän kotoa tässä vaiheessa (kun ei koskaan voi tietää milloin Pikkuherra Y päättää olevansa valmis!). Mutta olimme varautuneet kaikkeen ja kaikki meni hyvin, nyt olemme taas turvallisesti kotona Villa Kuppilassa.

Kotimatkalla ajoimme kesäisen Tampereen kautta. Se oli miniretki hääpäivän kunniaksi. Kävimme syömässä ravintola Ohranjyvässä, sellainen 1965 perustettu vähän pubityylinen rento paikka, jolla selvästi klassikkomaine. Ihan sopiva tällaisen sunnuntaiajelun pysähdyspaikaksi ja ruoka oli maukasta. (Fine dining jätettiin suosiolla toiseen kertaan...) Jälkkäriksi söimme jätskit torilla kuumassa auringonpaisteessa! Kesä!!!

Hääparille askartelin tällaisen kortin!

Häähumussa, morsian asemissa.

Illan päätteeksi kävimme ihailemassa täysikuuta järven rannalla, uu!

Matkalla Tampereelle.

Ohranjyvän ovi.

Hääpäivän kippis.

Tammerfors.

Tällaisen perhosen sain hääpäivälahjaksi Herra Y:ltä. On se niin ihku. 
(Tarkoitan enimmäkseen Herra Y:tä, vaikka pidän paljon myös perhosesta)


Sellainen oli meidän paperihääpäivä! Kuvat tulivat taas iphonesta, kun kameraa ei ollut mukana. Tällä viikolla ajattelin harrastaa varovaista pyöräilyä ja ehkä maalata sen yhden tuolin. Jos onnistun tavoitteessani, seuraavassa päivityksessä näette keltaisen tuolin. Jos minusta ei kuulu mitään, olen luultavasti synnyttämässä!


10 kommenttia:

 1. Ooooo! Ohranjyvä! Tuttu Kummelista! \o/

  VastaaPoista
 2. Jahas, vaari on taas aukaissut sanaisen arkkunsa - Kalevalasta Kummeliin piisaa sisältöä. Tätä mää olen odottanukki! :D
  Ööö, siis blogipäivitysten lisäks, tietenki.
  - äitiliini

  VastaaPoista
 3. jee, toiveeni kuultiin! T

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, vaikka onkin Iphonella otettuja. Minä en samalla laitteella saa noin hyviä kuvia. On Sinussa vaan tuota taiteilijaa. Perhonen on ihana ja sopii sulle kuin neä päähän. Nyt on jännät ajat koska tuo pikku herra Y päättää lähteä ensimmäiseen irroittautumiseen äidistä Muista , että se on kuitenkin se helpoi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) tänään pikkuherra Y ja hormonit päättivät herättää mut klo 04:00. Tässä on siis jo 2 tuntia lueskeltu lehtiä ja syöty aamupalaa.... Nyt koitan taas nukkua ja valmistautua irrottautumiseen.

   Poista
 5. "Ohranjyvä on YLE TV2:n Kummeli-sketsiviihdesarjan uutisreportterihahmon Mauno Ahosen kantabaari."

  VastaaPoista
 6. http://www.youtube.com/watch?v=bqXk_tszs6I Tossa mainitaan ihan alussa :)

  VastaaPoista
 7. Ps. Tilasin juuri kuntopyörän. Ps. 2: Vajaan viikon päästä tulee 3kk ilman alkoholia täyteen. Ps 3: Ei kahta ilman kolmatta.

  VastaaPoista