Sivut

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Back in Business

Villa Kuppilan blogi on viime viikot pitänyt luovaa taukoa. Yleensä luova tauko saattaa tarkoittaa sitä, että vedetään vähän lonkkaa ja huilataan, jotta luovuus pääsisi taas valloilleen. No voin kertoa, että tämä luova tauko on pitänyt sisällään vain hyvin vähän lepoa! Muutama muutos elämässä, yhdet 1-vuotissynttärit ja niin, edelleen se 1-vuotias, ovat pitäneet siitä huolen.

Isoin muutos oli yllättävä paluu hoitovapaalta työelämään, mutta se on vain ja ainoastaan positiivinen asia. Sain uuden ja mieluisan työn ja teen kesän töitä osa-aikaisesti. Pikkuherra Y:n oli alunperin tarkoituskin mennä päiväkotiin elokuussa, jolloin aloitan työt täysipäiväisesti. Kesän hoitokuviot järjestyivät isovanhempien avulla ja Pikkuherra on jo ihan reippaana jäänyt kotiin hoidettavaksi. Niin sanottu pehmeä lasku, ihan täydellistä.


Nyt olisi myös tarkoitus taas orientoitua vähän tähän bloggaamiseen. Muistellaanpas mitä kaikkea olen lupaillut ja aikonut. Taidan tehdä blogin Todo-listan:

- Berliininmatkan kooste.
- Villa Kuppilan kierros ei ole oikein edennyt suunnitelmien mukaan..
- 1 v synttärit tottakai!
- 1 v synttärikakku ansaitsee oman postauksen ja resepti talteen tänne
- Meillä on makkarissa verhot, enkä ole puhunut niistä täällä vielä mitään! Oh no!

Apua! Olenko luvannut jotain muutakin? Kertokaa heti, jos olette jääneet odottelemaan jotain, mistä ei sitten kuulunutkaan. Mulla on vain yksi pää.

Lopuksi: tuo kaunis kimppu oli lahja minulle vuodentakaisista ponnistuksista. Niin kaunis. Ja kyllä, ihan ansaittu!!

Hyvää juhannusta, toivotaan ettei sada räntää!


2 kommenttia:

 1. Jipii, vihdoin odotukseni palkittiin, ja täältä löytyi jotakin! Tohinasi tietäen en yhtään ihmettele ettet ole ehtinyt vilkaista blogiin päinkään. Toteuta rauhassa to do -listaasi; hyvää kannattaa odottaa! :)
  Kiitokset synttärikutsuista, oli aivan mahtavaa! Parasta tietysti päivänsankari. <3
  Aurinkoista juhannusta! Toivoahan aina sopii...
  - mummuliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä ja tohinat - kyllä täällä hyvää saa odottaa aika pitkään :) Kiva kun jaksat odottaa.

   Poista