Sivut

torstai 12. syyskuuta 2013

Tyynymania

Heipähei.

Ilma alkaa tuntua aika syksyiseltä. Minusta se tuntuu ihan kivalta. Kesä on kiva, mutta niin on myös syksy. Pimeät illat ja kynttiläfiilistely, I'm ready for you. Totesin myös odottavani syksyä siksi, että saan pukea Pikkuherra Y:lle enemmän vaatteita! (!) Johon taas ystäväni totesi, että joopa joo, ootas vaan kun se huutaa naama punaisena ja taistelee vastaan.... No vielä hän ei ole sitä tehnyt, joten elän päivä kerrallaan tässä kuplassa. Ja valitsen Pikkuherralle vaatteita. (Mun lempihommaa, heh heh)

Takaisin aiheeseen, joka oli siis syksy, ja syksystä toiseen lempihommaani: sisustustyynyihin. Olen todennut olevani epäeettinen ja epämaltillinen sisustaja. En jaksa odottaa, että suuret visiot toteutuvat. Menetän malttini, kun budjetti ei veny joka nurkkaan ja tuskastun, "kun sitä tv-tasoa ei vieeeläkäään ole hankittu". (Nimimerkillä Tyhjä On Myös Työhuone, knirsk.) Kauheissa ongelmissani (I know!!) sitten lievitän tuskaani hankkimalla jotain pientä kivaa piristystä, kuten niitä tyynyjä. Kun niillä ilme muuttuu yhtäkkiä ihan erilaiseksi. (Harhautan itseäni, etten hetkeen huomaa tv-tason puutetta...kärsiiköhän kukaan muu tällaisista ongelmista?)

Sitä vaan, että jos koko ajan ostelee pikku tyynysiä, niin lopputuloshan on se, että jos olisi maltillisesti jaksanut odottaa, niin n. 23 tyynynpäällisen hinnalla varmaan saisi jo sen tv-tason?! Kamalan hysteeristä kulutusta, siis epäeettistä toimintaa. Äääk!

Mutta eihän sitä ihan näin loogisesti ole pakko ajatella, eihän? Tyynyjen hankkimisessa on myös joku logiikka. Itseään on ihan hyvä harhauttaa välillä. Pienet muutokset piristävät mieltä, vaihtelu on tärkeää. (Ja huom. Luku 23 oli hieman liioiteltu..)

Näin syksyn tullen himoitsen siis uusia tyynyjä. Ei, en ole niitä vielä hankkinut, mutta ovat listalla. Jotenkin vahvasti mulla on sellainen tunne, että pian on tulossa tänne blogiin sellainen päivitys, jossa esitellään uusia tyynyjä. Jos lukisin horoskooppeja, niin olen aika varma, että horoskoopissani mainittaisiin syyskuun kohdalla uudet tyynyt. Maagista!

Ja miten syksy oikeastaan liittyi tähän kaikkeen? Siten, että syksyn tullen ehtii taas kaiken kesäjuoksemisen jälkeen keskittyä sohvannurkkiin ja potkiskella vanhoja tyynyjä ja miettiä, missä väreissä niitä kynttilöitä mieluiten polttaisi.

Jottei menisi pelkäksi tekstiksi, tässä näitä kynttilöitä. (Kuva lainattu Moko Marketin sivuilta www.moko.fi. Tämä siksi, että mun kameran muistikortin on ottanut valtaansa joku pikkumies.)


IHANAA SYKSYN ALKUA! FIILISTELKÄÄ!!!


2 kommenttia:

 1. Toivottavasti pikkuherra tulee äitiinsä, jonka silmät rupes lurppasemaan aina ku myssy laitettiin päähän! Lapset on niin kovin erilaisia...
  Mutta tv-taso? Eiks teillä ole jo sellainen? Jotenkin muistan nähneeni - ja olen ottanut siitä valokuvankin. Taisinpa totaalisesti erehtyä. :)
  Syksy. Viel on voinut kulkea kesävaatteissa. Syksy. Aamut on olleet sumuisia. Syksy. Puiden väritys muuttuu. Syksy. Illat pimenee yllättävän aikasin. Tähänastinen syksy on ollut varsin nautittavaa!
  - mummuliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olet erehtynyt totaalisesti! :) valokuvaamasi huonekalu on lahjoituksena saatu väliaikainen tilapäisratkaisu, joka saa kyytiä, kunhan uusi taso löytyy! Siihen tulee valkoinen taso sitten joskus... :)

   Tänäaamuna nautin syksystä juomalla aamuteen takaterassailla auringonpaisteessa. Not bad!

   Poista