Sivut

perjantai 9. elokuuta 2013

Olohuone oloistuu

Villa Kuppilan olkkarissa on kuumien kesäpäivien ratoksi vähän tapahtunut. Huonekalut jatkavat liikkumistaan ja uusi sohvapöytä on saapunut. Jepijee!

Tässä aluksi kuva ennen.

Ja sitten uusi, kaivattu sohvapöytä. 
(Joojoo, itse kuvaajahan se siellä heijastuu vitriinin laseista...)

Virkistävää valkoista tänne antiikkimarkkinoiden keskelle.

 Sitten seuraa vielä pari muuttuvaa tekijää. Tumma vitriini päädyssä alkoi ahdistaa...


...ja näin kävi. Loput kuvat onkin sitten tilanteesta jälkeen.Tulipas paaaaljon parempi näin! Kuppilan Frouva pystyy taas hengittämään. 

Arkun päällä oleva taulu täytyy vielä saada joskus seinään. Niin ja se matto. No se ehkä siirtyikin taas hamaan tulevaisuuteen. Se tipahti pois budjetista just, kun vitriini ja keinutuoli saivat tuomion: ne maalautetaan valkoisiksi. (HUOM! Maalautetaan! Kuten eräästä aiemmasta postauksesta taannoin kävi ilmi, mun maalausintoilu loppui lyhyeen. Eikä Herra Y:kään nyt ihan kaikkeen pysty.)

Pikkuherra Y on muuten alkanut viihtyä rintarepussa. (Kiitos repun lainaajalle!) Olen pystynyt tekemään itselleni ruokaa kahdella kädellä. Luksusta. Hyvin meillä täällä siis sujuu tämä touhuilu. Ensi viikonloppuna on ristiäiset. Tiedossa siis ristiäispostaus lähitulevaisuudessa!

Mårå siihen asti!


6 kommenttia:

 1. Keinutuoli on trimmattu. Alastomuus on tuotu julki. Keinuva alastomuus joka puusta on muotoiltu. Karvoitus kadonnut unholan esikartanoon jonka synkät holvit hiljaisuutta kutovat pimeyden pehmeillä puolakoneistoilla. Tätä kokonaisuutta muissa kielissä vaatehuoneeksi kutsutaan. En tosin voi varmuudella sanoa karvoituksen sinne kadonneen, mutta arvailu kuuluu ihmisen luonteeseen. // Tahtoisin myös tietää mitä kokonaisuudessaan lukee useammassa kuvassa esiintyvässä sisustuselementissä, jonka teksti alkaa "HE WAS A BOLD....."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Vaari. Kommenttisi alkuosaan en pysty ottamaan kantaa, voin vain arvailla mitä mielessäsi liikkuu. Mutta voin kertoa sisustuselementistä, joka on ns. coaster eli tutummin lasinalunen. Siinä todetaan viisaasti, että "HE WAS A BOLD MAN THAT FIRST ATE AN OYSTER"

   Poista
 2. Oikein hienolta näyttää ja on varmaan piristävää välillä antaa maalisudin heilua vaikka ei sitä omaan käteen ottaisikaan. Hieno pöytä ja hyvin sopii tuo kalustuksen vaihto.
  - Pipsa -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Olen ihastunut sohvapöytään ja nyt odotan malttamattomana maalisudin suhinaa muiden käsissä!

   Poista
 3. Kyseisen kirjoituksen alku viittasi keinutuolilla aiemmin olleen lampaankarvan suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa! Joo, rocking chair has a summer hair!

   Poista