Sivut

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Sopimattomat matot


Meidän olkkarissa näyttää tällä hetkellä tältä. Totuudenmukaisesti kaikkine vauvahärpäkkeineen, tällä kertaa en edes tehnyt mitään kuvausasettelua. (!) Keskellä on vanha Ameriikanarkku (joka kuului aikoinaan edellisen postauksen isoisoisoisälle). Arkun tilalle on tulossa valkoinen sohvapöytä koska A) halusin siihen sohvapöydän, jonka päälle voi laskea esineitä, ilman että pelkää niiden keikahtavan kumoon (arkku on aika muhkurainen) ja B) tällaisena täällä on liian antiikkista.

Seinällä oleva vitriini on myös tällä hetkellä liian synkkä ja sen paikka saattaa vaihtua. Mutta ei keskitytä nyt siihen... Kävimme eräänä päivänä ex tempore hakemassa kolme mattoa testiin. Olohuoneen mattoa on himoittu siitä asti kun muutettiin, mutta alkaa sopia budjettiin vasta nyt.. Valkoinen sohvapöytä vaatii ehdottomasti alleen maton (ja niin vaadin minäkin).Vaihtoehto 1 oli kiva raidallinen villamatto. Mutta ei. Liian synkkä. 

Vaihtoehto 2 oli -50% alessa. Hinta kiva. Mutta ei, liian synkkä ja samettiseen pintaan jää "jäljet".

Vaihtoehto 3 oli kaikista pehmein. Mutta ei, liian väritön ja tylsä.

Kaikki matot lähtivät siis saman tien takaisin sinne mistä tulivatkin. Lopputulos kokeilusessiosta on se, että tähän halutaan jotain VÄRIÄ, muuten alkaa ahdistaa. (Kuvassa ei näy kelta-vihreää verhoa, joka on vasemmalla ikkunalla, näkyy täällä. Vähän väriä on siis jo, mutta lisää...)

Tällä hetkellä ajattelen turkoosia. We'll see...


1 kommentti:

  1. Oikeassa olet, ei mikään sovi. Se turkoosi vauvajuttu näyttää hyvältä, joten sen värinen mattokin saattaisi... Kuva tosin aina valehtelee vähän. :)
    - mummeliini

    VastaaPoista