Sivut

torstai 6. kesäkuuta 2013

6.6.2013

Tänään on Pikkuherra Y:n laskettu aika! Mitään ei kuitenkaan vielä kuulu, hän ihan tyytyväisenä myllää masussa. Siksipä lähdin päiväksi Turkuun. Tapasin siellä ihanan ystävän ja nautiskelin tästä mun "lomasta". 

Nautiskelun lomassa muistin, että turkulaisessa Sisustuksen koodissa on kesän ajan BEdesignin pop-up shop. BEdesign on mun opiskeluaikaisen kaverin ja hänen siskonsa perustama yritys. Heihin ja tuotteisiin voitte tutustua täällä. Eikä tämä ole maksettu mainos, vaan olen tosi innoissani opiskelukaverin menestyksestä! Go Bette & Cilla!!

Matkamuistoksi shopista tarttui mukaani BEdesignin kangaskassi.

Sisustuksen koodissa oli muuten paljon kaikkea muutakin kivaa. 
Kuten tämä taulu ja sen sanoma! Haha!

Kaikkia kivoja kortteja katselimme myös.

Päivästä Turussa selvittiin kunnialla ja nyt taas kotona Villa Kuppilassa. Ja sitten vaan odotellaan milloin pikkuherra alkaa antaa merkkejä. Vaikka olo on ihan rauhallinen ja odotan pikkuherran tuloa positiivisin mielin, ehkä nyt voi jo sanoa, että tunnelma tästä eteenpäin lähentelee tuon kortin tekstiä.

Wish you were here 


2 kommenttia:

  1. Onpa hauska tuo kassi :-) . Pitää käydä liikkeessä, kun menen Turkuun. Hyvä kuulla, että olet taas turvallisesti lähellä kätilöopistoa :-) , jossa toimitaan niin, että herra Y voi olla rauhallisin mielin :-)

    VastaaPoista