Sivut

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Tunnelmia makuuhuoneesta

Ja pois kaikki kaksimieliset ajatukset! Pidetään paino sisustuksessa. Meidän master bedroom on vielä ihan vaiheessa. Verhot puuttuu (niin muuten koko talosta), yöpöydän haluaisin uusia ja sängynpäätykin on kriittisen tarkastelun alla. Se on liian..hmm..musta. Sängynpäädyn ylle teen varmaan kollaasin tauluista. Sitten joskus.


Mutta visioista viis, tässä taannoisena talvi-iltana poltin kynttilöitä. 


Tai aika monenakin iltana niitä olen poltellut, mutta tämä tummanpuhuva fiiliskuva tallentui kameraan. Ilman kynttilöitä ei voi elää! Vasemmalla näkyvä ikkuna on ranskalaisen parvekkeen ovi. Sille seinälle olen miettinyt niitä verhoja, koko seinälle. Kuvia tulee sitten hamassa tulevaisuudessa kun verhoasiat edistyvät.

Tänään oli kevättä ilmassa ja tunnelma valoisampi kuin kynttiläkuvassa. Parin päivän noro-episodista toipuillessani makoilin sängyssä ja katselin ulos.

Punaista puutaloidylliä.


Sängynpäätyseinää vastapäätä oleva seinä on tapetoitu tällaisella turkoosilla Eijffingerin tapetilla. 


Turkoosi on ihana väri! Haluaisin maalata makuuhuoneen kaikki loput seinät turkoosiksi, mutta Herra Y toistaiseksi jarruttelee. Huomatkaa miten varpaiden kynsilakka sointuu lakanoiden väreihin. Siis tärkeä yksityiskohta!2 kommenttia:

  1. Mikä "Viipurin pyöreä torni" peilaa sängynpäädyltä?
    Mitä tulee turkoosiin, muista että less is more... :)
    - äitiliini

    VastaaPoista
  2. Yhdellä seinällä on sellainen taulu siitä, se sieltä peilaa. Turkoosin suhteen luotan vaistooni, less is more ei ole motto mua varten :) Epäilen, ettei päde äitiliininkään sisustuksessa tuo lause...hehe! ;)

    VastaaPoista