Sivut

lauantai 16. helmikuuta 2013

Terveisiä sohvalta

Siis ihan kirjaimellisesti. Olen tällä hetkellä vaakatasossa ja päätin että hetkeen en tee mitään! Ei se nyt niin vaikeaa ole. Siis olla tekemättä mitään. Noh...kaksi minuuttia pidin silmiä kiinni. Sitten selasin lehteä. Hetken tuijottelin kattoon. "Jos kuitenkin nappaisin tuon puhelimen tuosta ja ottaisin sillä muutaman kuvan noista tyynyistä jotka ompelin eilen.."

Ja tässä sitä ollaan, mitään tekemättä! Voihan virnistys. Onneksi tämä kuitenkin onnistuu sohvalla maaten, kun näitä sohvia on kaksi samanlaista vastakkain. Okei, ei ihan maaten, koska nousin kaksi kertaa asettelemaan tyynyjä ennen kuin olin tyytyväinen. Tai kolme. Myönnän, olen fanaattinen asettelija.

Inspiraation lähteet ja perään valmiita tuotoksia, s'il vous plait! Mukavaa lauantaita!2 kommenttia:

  1. Miksi ihmeessä blogeissa osataan tehdä tyynyjä tuosta vain... Ens kuvassa on tarvikkeita, sit suit sait sukkelaan tyynyt on valmiina sohvalla! Ei se onnistu tällaselta normaalilta poropeukalolta. Hommaa pitää suunnitella ja harkita monta viikkoa, sit hankkia kankaat (eikä ikinä löydy sopivia), sit ei oo koskaan inspistä tai muuten sopivaa hetkeä - ja lopulta vuoden päästä huomaa, ettei niitä tyynyjä oo kukaan vieläkään tehny. Vai kui? :)
    - äitiliini

    VastaaPoista
  2. Hahaa! Ehkä olisi pitäynyt laittaa todenmukaiset kuvat kaikista työvaiheista, ettei näyttäisi niin helpolta. ;) Näiden kahden kuvan väliin mahtui monta kirosanaa (kone reistaili), muutama turhautumisen kyynel (en ole pitkään aikaan ommellut tyynynpäällisiä, ainakaan pitkän työpäivän päätteeksi paksusta sametista) ja sitten piti nukkua yön yli. Mutta silloin pitää toimia kun inspiraatio iskee!

    VastaaPoista