Sivut

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Kevätfiiliksissä

Muistatteko tämän entisen työhuoneen oranssin seinän? Sittemmin työhuone on muuttanut yläkertaan, TV & sohva ovat siirtyneet vierashuoneeseen ja vierashuone on muuttanut alakertaan. Sellaista sattuu toisinaan. Mutta tuo seinä! Alun pähkäilyn jälkeen I really like it.Tässä mielettömässä kevätauringossa monet asiat näyttäytyvät talven jälkeen taas uudessa valossa (tai pölykerroksessa). On ihana katsella miten aurinko herättää värit henkiin. Ja luonnon. Ja ihmiset.

Viikonlopun auringon jälkeen onkin ollut vähän pilvisempää. Kyllä se kesä sieltä kuitenkin jo kolkuttelee. Puissa on silmuja ja eilinen sade tuoksui jo keväältä.

Villa Kuppilaan kuuluu perusarkea, kiirettä ja säätöä. Suunnittelemme jo kesää ja reissuja, juhlia ja lomaa. Sisustusintoilut ovat viime aikoina jääneet vähemmälle, vaikka edelleen visioita riittää. Toteutus on ehkä viime aikoina ollut maltillisempaa, ja toisaalta on kiva huomata kotiutuneensa tänne niin, ettei koko ajan "tarvitse" laittaa jotain.

Tai no, ehdottomia tarpeita olisi kuitenkin saada takapihalle terassi ja maalata portaikon seinä...ja vaihtaa muutama valaisin uuteen, ja hankkia se jakkara yöpöydäksi. Ja ainiin, ne baarijakkaratkin puuttuu. Ja ja ja... Ei pääse koira karvoistaan ei.


2 kommenttia:

 1. Ei taida kotitilanne olla katastrofaalinen, koska olet päivittänyt blogia. :) Kevättä ilmassa!
  Orkideat on näköjään viel tuolla; onks niissä paljon nuppuja? Mä olen pari kuukautta pelastanut yhtä kuolemaisillaan ollutta orkideaa, ja se näyttää kasvavan, vaikkei siihen jääny juuriakaan oikeestaan yhtään.
  - mummuliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orkideat pihisee...on ne vielä hengissä mutta vähän kärsineet siitä, etteivät eräiden pienten sormien takia saa paistatella päivää meidän valoisimmissa nurkissa. Katsotaan, tokeneeko ne siitä vielä.

   Poista