Sivut

lauantai 20. joulukuuta 2014

Pikkujoulut!

Tip tap ja neljä yötä jouluun on! Vielä ehdin kertoa Villa Kuppilan pikkujouluista ennen itse Joulua. Ne vietettiin tänä vuonna naisten kesken laatuajalla ja laatuseurassa. Kuppilan miehet karkotettiin yöksi pois. Heti kun auto kaarsi pihasta, kannoin kaikki lelut Pikkuherra Y:n huoneeseen piiloon, asettelin kukkia ja kynttilöitä joka paikkaan ja kaadoin itselleni lasin skumppaa. (Ei minun miehissäni mitään vikaa ole, mutta joskus nainen tarvitsee tällaista laatuaikaa omassa kodissaan.)

Koska rakastan ennen-jälkeen -kuvia, räpsin muutaman otoksen tästä miesten lähdön vaikutuksesta. Katsokaa ja nauttikaa -tai aistikaa miten minä nautin!


BEFORE

AFTER
AHHHHH!!!

Tämän silmiä ja sielua hivelevän siisteyden lisäksi illassa oli tietysti ihanaa se, että sain koko joukon ihania naisia seurakseni pikkujouluja viettämään. Pöytä laitettiin koreaksi, sauna kuumaksi ja loppuillan sitten istuskelin omalla sohvalla punkkulasi kädessä ihmetellen, miten omassa kodissa voi ihastella kukkia ja kynttilöitä ilman, että joku repii niitä. (Olin unohtanut miltä se tuntuu.)Kiitos naiset pikkujouluista!

HYVÄÄ JOULUA

ja

IHANAA UUTTA VUOTTA 2015!!!


4 kommenttia:

 1. Haa! Tuo oli oikein! :) Mut minnes sää ne pojat karkotit?
  Muutoksia havaittavissa. Nojatuoli. Sohvat erilailla. Valaisin. Nättiä!
  Mutta on noissa before-kuvissakin tunnelmaa! Vaik kieltämättä tulppaaneista nauttii enemmän pöydällä ku uunin päällä.
  - mummuliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat lähti yökylään poikieniltaan :) Joo lamppu on uusin hankinta ja pitkäaikaisen kuolauksen kohde. Sohvat vaihtaa paikkaa vähän väliä ;)

   Poista
 2. Kyllä yksi nainen saa paljon aikaiseksi ja nopeasti- upeaa! Olen mutkan kautta vierailulla blogissasi ja ryhdynpä nyt lueskelemaan aiempiakin päivityksiäsi.
  Tulehan meille vastavierailulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävin vierailulla, ihanan tunnelmallisen näköistä teillä! Kiva kun kävit meillä :)

   Poista