Sivut

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Terveisiä Tornin vessasta

Kyllä nyt on elämä mennyt yhdeksi juhlaksi! Tänä viikonloppuna saimme Herra Y:n kanssa kahdenkeskistä luksusaikaa, kun Pikkuherra Y jätettiin hyviin käsiin hoidettavaksi.  Olihan meillä syytä juhlaankin. Herra Y:n synttärit ja samassa huomasimme juhlivamme myös sitä, että olemme olleet 5 vuotta yhdessä.

Kovin julkaisukelpoista kuvamateriaalia en saanut meidän lauantai-illasta aikaan, mikä on ihan hyvä asia, sillä se tarkoittaa sitä, että keskityin Herra Y:n seuraan (ja ruokaan). Kävimme ensin Tornin ateljé barissa skumpalla Helsingin kattojen yllä, sieltä nämä kuvat. (Tai lähinnä baarin WC:stä. Oujee. Siis anteeksi vaan ei mun vessareissu kestänyt siksi että lisäsin huulipunaa, vaan siksi että kuvasin WC-pönttöä...)

Seuraavat aperitiivit nautimme ravintola Teatterissa ja ilta huipentui viiden ruokalajin yllätysmenuun "Menu du Chef" ravintola Sipulissa. Aikamoista tykitystä! Suosittelen valitsemaan yllätysmenun, koska on hauska syödä ilman ennakkoajatuksia siitä, mitä seuraavaksi saa. Palvelu oli ihanaa ja ruoka todella hyvää ja olo todella täysi viiden ruokalajin jälkeen.

Pikkuherra Y oli ollut vahdeilleen suopea, eikä ollut huutanut koko iltaa, vaan oli ollut ihan reipas ja nukkui onnellisesti kun pääsimme kotiin. Ilta oli siis kaikin puolin onnistunut. Ihanaa vaihtelua päästä jonnekin kahdestaan.

Tänään olemmekin sitten viettäneet laiskaa sunnuntaita kolmestaan. 


2 kommenttia:

  1. Hauskat kuvat. Harvasta vessasta tuollaisia saa. Teidän inspiroimana laitoin meillle pappalassa oikein herkkuaterian , tarjolla oli hyvin maustettua kanaa ja kasvispaitos, jälkiruoka oli kookomousse ja kaiken saimme alas viinin avulla :-) . Olemme viettäneet koko päivän kahdestaan itseämme ja toisiamme hellien :-) .Pappa aina tavattuaan oman silmäteränsä mietiskelee seuraavana päivänä miten suloinen kapistus pikku herra Y onkaan <3 .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapas hyvältä! Kiva että tuli inspis, ja viini auttaa aina asiaan ;) Hemmottelupäivä on myös hyvä idea, olette sen ansainneet :) Kiitos hoitoavusta! On se pappakin suloinen kun tuollaisia miettii ♥

      Poista