Sivut

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Nupit kaakkoon!

Nyt on aika pikapäivityksen. Hieman hitaasti etenee tämä aloitus, mutta aikaansaavempia aikoja odotellessa laitan pari kuvaa meidän alakerran kakkishuoneen vetimistä.

Tai enpä voi soimata itseäni aikaansaamattomaksi, sillä koko ajan on joku projekti meneillään! Ne eivät vaan vielä ole päätyneet tänne...

Takaisin vetimiin. Himoitsin valkoisiin kaappeihin hauskoja vetimiä ja tällä viikolla ne löysin. Tarkemmin sanottuna viime torstaina, kun siskoni oli kylässä. Kävimme aurinkoisella talvikävelyllä tässä meidän lähellä ja jotenkin kummasti tupsahdimme ihanaan sisustuskauppa Country White:iin Tuomarinkylän kartanomiljöössä. "Hikilenkkiä" oli kävelty noin kilsa kun huomasimme istuvamme kartanon kahvilassa pullakahveilla. Ja sitä ennen kulutimme kaloreita tehokkaasti kyseisessä putiikissa kaikenlaista ihanaa tilpehööriä hiplailemalla...he he.

No jatkui se lenkki sen jälkeen vielä, ei mennyt pelkäksi haahuiluksi. Mutta kaupasta lähti mukaan nämä kuvissa esiintyvät vetimet! Yksi heistä on erilainen.Lopuksi vielä fiiliksiä Country Whitesta. Aika ihana auringonvalo sädehti ikkunoista!

2 kommenttia:

  1. Minäkin niitä hipelöin ja katsoin kun kävimme siel, mut ei kelpaa MK:lle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Onneksi nuppeja on joka lähtöön :)

      Poista